Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Hekken en garagepoorten in Hasselt

Is uw garagepoort versleten? Of is het tijd voor de automatisering van uw garagepoorten? In Hasselt is VBD Poorten de beste keuze.

Advies

Installatie

Herstelling

Specialiteiten

Hekken en garagepoorten in Hasselt

Wat zoekt u? Een kantelpoort of een sectionaalpoort? Een sierpoort? We plaatsen alle soorten garagepoorten in Hasselt. Al jaar en dag. Net als smeedwerk, draaihekken en schuifhekken.

Het hele aanbod bekijkt u in onze toonzaal.
Breng ons ook een bezoekje in Lommel of – binnenkort – Boom.

Garagepoorten in Hasselt: bij nieuwbouw én renovatiewerken

VBD Poorten plaatst de meest recente garagepoorten in uw nieuwbouwwoning. Of vervangt uw huidige garagepoorten in Hasselt. Onze troef? Precisiewerk. Elke woning is anders – zeker bij oudere huizen. Daarom komen we altijd ter plaatse … voor een perfecte plaatsing!

Dat maakt van VBD Poorten ook dé partner voor uw renovatiewerken. We laten uw garagepoort naadloos aansluiten bij de huidige – of vernieuwde – structuur van uw huis. Met een attest ‘inbraakwerende beveiliging’ levert u dat bovendien een mooi fiscaal voordeel op.

Vijf jaar garantie op uw garagepoorten in Hasselt

Een nieuwe garagepoort kiest u niet elk jaar. Het is een duurzame investering waarmee u voor jaren gebeiteld zit. Zeker als u kiest voor VBD Poorten. We bieden vijf jaar garantie op uw garagepoorten in Hasselt. Anders gezegd: na verkoop staan we meer dan 1800 dagen voor u klaar. Gratis.

Uw garagepoorten in Hasselt plaatsen, vervangen of automatiseren? Laat niets aan het toeval over met VBD Poorten.
© 2012-2017 VBD poorten BVBA
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
VBD poorten BVBA
Molenberg 31
3920 Lommel
Tel.: +32 011360561
GSM: +32 477740423
Contacteer ons